DJI Mavic 2 Zoom Grey

DJI Mavic 2 Zoom Grey
Niet op voorraad
SKU
NA_51509
€ 1.249,00

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, direct verzonden

Gratis verzending binnen Nederland en België!

Achteraf betalen, koop vandaag betaal over 14 dagen

Veilig betalen via iDeal, Paypal. Creditcard e.d.


Klanten over
Just Headphones

9.1
3200+ Thuiswinkel reviews

De DJI Mavic 2 Zoom is een drone met een superieure zoomcamera van Hasselblad. Dankzij een 1/2.3" CMOS-sensor kunt u zoomen met een bereik van 24 tot 48mm. De drone heeft een 12-megapixel sensor en kan 4K video's maken met 60fps. De lens is daarnaast een stuk scherper met minder vervorming dan bij zijn voorganger. De Zoom kan zelfs een 48MP super resolutie foto maken. De drone stitched automatisch negen foto's met elkaar om de foto te creëren. Daarnaast beschikt deze over een 10-bit Dlog-M colour profile. Hierdoor krijgt u video-opnames van geweldige kwaliteit. De beelden zijn scherper en kleurrijker. De camera maakt ook beelden in HDR met verschillende sluitingstijden. De zoom-camera biedt 13 stops. Foto's maken in zonsopgang en zonsondergang wordt hiermee kinderspel.


De vorige Mavic Pro had soms moeite om objecten en personen goed in beeld te houden en te volgen. In deze nieuwe Mavic Pro Zoom is deze Active Track verbeterd en zal de camera objecten en personen in het beeld beter herkennen. Er zijn drie sensoren geplaatst in plaats van twee bij de voorganger. Deze drie sensoren zorgen ervoor dat de drone een 3D-map van de omgeving kan maken waarin het object of de persoon zich bevindt. Zelfs als de persoon zich achter een boom of berg verdwijnt. Ook volgt de drone snelle objecten.


Met een volledig opgeladen accu vliegt u tot 31 minuten. Door de 360 graden obstakeldetectie is de kans klein dat u ergens tegenaan vliegt. Ook kan de drone automatisch vliegroutes maken van de locaties. Zo kunt u deze instellingen gebruiken om dezelfde route opnieuw te maken.

 

Meer informatie
Pakket Blister
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DJI Mavic 2 Zoom Grey